Fotoalbum

Hotel : www.cleythil.be

Verslag door Jos Weytjens

Vrijdag 20 juni
Tegen 15.00 uur waren de 6 koppels [Staafke, Monique, Jacques , Louis Chabert ( met zijn 2 vrouwen), Louis De Deken en Jos ] in Maldegem “Cleythil Hotel”. Na een welkomsdrink en de verdeling van de kamers werd er rond Maldegem nog een fietstochtje van + 40 Km gedaan. Prima
menu ’s avonds in de Restaurant die paalt aan het hotel. Het enige minpunt of positief ( als ge het sportief bekijkt) was dat wanneer we rond 22.00 uur uit het restaurant kwamen, de bar in het hotel gesloten was en iedereen alzo verplicht werd naar zijn kamer te gaan.

Zaterdag 21 juni

René Depauw en Manu met Joppe zijn de groep komen vervoegen en we vertrekken onder een stralende zon via Brugge naar Sluis, waar na een licht middagmaal via Nederland terug naar Maldegem wordt gefietst. Joppe houdt het in Sluis voor bekeken en keert terug in een van de wagens. Bij aankomst hebben we toch bijna 90 Km op de teller staan. ‘s avonds komt ook Yvonne van René de groep vervoegen. ’s Avonds dezelfde formule in hetzelfde restaurant en iedereen op tijd in bed.

Zondag 22 juni
Opnieuw prachtig weer en we zetten koers naar Lovendegem, waar we na het middagmaal via een andere route terug naar het hotel keren. De drinkpauzen worden zo getimed dat we tijdig terug zijn voor een douche en de match België- Rusland. We hebben de fietsafstand bewust rond de 70 Km gehouden.Tegen 20.30 uur zijn we te gast bij Peter Declercq (wereldkampioen BBQ) in zijn restaurant “Elckerlijc” (http://www.peterdeclercq.be/) voor een prima maaltijd.

Maandag 23 juni

Na een uitgebreid ontbijtbuffet keren we tevreden terug naar huis.

Voetnoot : Opnieuw een prima organisatie van WTC De Hoek, met een speciaal dankwoord aan Staafke Volders voor de keuze van de locaties, het samengestelde programma en de uitstappen; en aan Jef Vandergucht die de vrouwen 3 dagen op sleeptouw heeft genomen tijdens onze fietstochten. De afwezigen hadden ongelijk.

Jos