Maart 2009

Wat wij al een tijdje vreesden is uiteindelijk gebeurd. Met spijt in het hart hebben wij het overlijden vernomen van onze clubmeter Anna Isabelle Raes, beter bekend als Belleke.

Belleke werd geboren te Linkebeek in 1915 (94 jaar geleden!). Ze was de echtgenote van wijlen clubpeter Fons (Krol) Vandergucht.
Fons was een sterke figuur (hij was projectontwikkelaar, o.a. van Klein Zwitserland in Rode) waarop de club een beroep deed bij delicate problemen, die hij op zijn manier en met zijn connecties oploste. Achter deze sterke figuur stond er ook een sterke dame.

Na het overlijden van onze clubpeter Fons vroeg gewezen voorzitter Steenhouwer (Stella) aan Belleke om zijn mandaat verder te zetten. Ze aanvaardde onmiddellijk het voorstel. Ze was toen niet meer van de jongste maar zat nog boordevol energie. Belleke liet ook geen enkele gelegenheid voorbij gaan en was aanwezig op alle WTC-manifestaties.

Een drietal jaar geleden was ze nog aanwezig op onze BBQ van 15 augustus. Ze zei toen dat het waarschijnlijk de laatste keer zou zijn…

Terwijl wij hulde brengen aan haar jarenlange inzet en ijver ten voordele van de WTC de Hoek, bieden wij haar kinderen, kleinkinderen en haar ganse familie onze oprechte deelneming aan.

Moge het feit dat zij door iedereen geliefd, geapprecieerd en gerespecteerd werd, een troost wezen bij deze zware beproeving.