Fotoalbum

Uitstap naar het Donkmeer (verslag Guy Duvivier)

Zaterdag 14 augustus vertrekken we met zijn tienen naar het Donkmeer. De eerste kilometers was het echt niet warm op de fiets; vraag maar aan MCke.
Onze Willy kon het niet laten om nog maar eens een eitje te leggen op een bouwwerf, dit zijn we nu stilaan gewoon in groep 3.
Tot in Affligem liep alles gesmeerd, mijn GPS had alles onder controle. Nadien hadden we niets dan “wegomleggingen”. Een troost, de weg was super tot in Wieze. In Schoonaerde kwamen we terug op het goede pad naar Berlare en vervolgens naar het Donkmeer. De eerste 65 km zaten er op.
Om 11:15 waren we al ter bestemming.
Op het terrasje genoten wij van een lekker “aperitiefje”, een hapje, een natje en natuurlijk ook een koffietje. Omstreeks 13u00 begon onze tocht huiswaarts, via Lede, Aspelaere, Ninove, zo naar Pepingen. Daar werden ineens de hemelsluizen geopend en moesten we noodgedwongen schuilen. We vonden een tof cafeetje met een mooi bazinnetje rechtover het gemeentehuis.
Ik moest ook nog de lekke band van Bigoudiske herstellen in het Café, tof hé!

Na een tijdje trok het een beetje op en konden we onze trip verder zetten tot in Rode. Snel naar huis, douchen, aankleden en dan naar de zaal « de Moriaan ».
Na een gezellig samenzijn en enkele Cava’s genoten we van de lekkere barbecue. Nog enkele glaasjes wijn, veel gebabbel keren we allen tevreden huiswaarts.
Einde van een geslaagde dag. Bedankt aan alle deelnemers.

Guy

Deelnemers
1. Daniel Petroons
2. Gust Feyaert
3. Milleke Vandebranden
4. Mil Vercammen
5. MC Goosens
6. Gilbert Sas
7. Gilbert Vandebergen
8. Oger Vandenbergen
9. Willy Raemakers
10. Guy Duvivier