van de hand van clublid Christian N., oktober 2019

Beste Kenny,

Met uitstel stuur ik je dit berichtje om niet onopgemerkt te blijven tussen al de andere gelukwensen. Ik las in de pers dat je besliste om een punt te zetten achter je wielercarrière. Spijtig, ik zal in de toekomst niet meer achter je naam moeten zoeken in de wedstrijd uitslagen.

Ik denk dat je mag tevreden zijn met het palmares dat je bijeen fietste, het is niet voor iedereen weggelegd om een twintigtal koersen te winnen. Ik herinner mij nog je debuut, je speelde voetbal/keeper bij la Rhodienne, maar je was zinnens om wielrenner te worden. Je kwam met je pa Christian enkele keren meefietsen bij de WTC. Ik had gemerkt dat je van een heel ander niveau was. Het duurde dan ook niet lang voor je overstapte naar een gerichte club, oa. Sport Vlaanderen bij Walter Planckaert.

Ik zoals vele supporters bij de WTC willen je bedanken voor de 14 jaren dat je ons in “spanning” hield…

Ook onze WTC voorzitter Miel, het bestuur en al de leden wensen je nog veel succes in je toekomstig beroepsleven. Wij maken een nieuwe afspraak binnen een twintigtal jaar, het staat in de sterren geschreven dat je nakomelingen met namen zoals Stan en Briek ongetwijfeld zullen belanden in het wielercircus.

Het gaat je goed, Christian Nekkebroeck


foto van Eddy De Bie